Trap kopen? Lees hier alles wat je moet weten

Ga je binnenkort je woning verbouwen? Of ben je op zoek naar een trap voor huishoudelijke klusjes? Met de juiste trap maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Maar welke trap is nu precies geschikt? Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende soorten trappen uit ons assortiment. Van ieder type kun je zien wat de voordelen zijn en wat de nadelen. Zo vind je eenvoudig de juiste trap voor jouw klus.

Keukentrappen

Een keukentrap is een compacte trap, die geschikt is om binnenshuis te gebruiken. Ze zijn uitermate geschikt voor kleine klusjes, zoals het ophangen van een lamp. Ook als je moeilijk bij de bovenste planken van je keukenkastjes kunt, is een keukentrapje een handig hulpmiddel Een keukentrap heeft meestal twee of drie treden, maar er zijn ook 'opstapjes' van slechts één trede.

 1. Compact formaat, dus gemakkelijk op te bergen
 2. Lichtgewicht: gemakkelijk te verplaatsen
 1. Slechts 2 of 3 treden, dus geringe werkhoogte
 1. Bekijk alle keukentrappen

Huishoudtrappen

Huishoudtrappen kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Ze zijn dan ook geschikt voor zowel huishoudelijke klusjes als het echte kluswerk. Huishoudtrappen zijn er in vele formaten, van drie tot acht treden. Sommige zijn voorzien van een geïntegreerd gereedschapsbakje aan de bovenzijde, zodat je het benodigde gereedschap altijd binnen handbereik hebt.

 1. Multifunctioneel: geschikt voor zowel huishouding als klussen
 2. Werkhoogtes tot wel 3,65 meter.
 1. Minder robuust gebouwd dan de echte klustrappen
 1. Bekijk alle huishoudtrappen

Klustrappen

Als je op zoek bent naar een robuuste trap, die speciaal ontwikkeld is om te klussen, dan is een klustrap wat je nodig hebt. Klustrappen zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld ZZP-ers met een klusbedrijf, maar ook als je thuis gaat klussen. Deze stevige trappen zijn geschikt voor intensief gebruik en beschikken standaard over een geïntegreerd gereedschapsbakje.

 1. Robuust gebouwd, dus geschikt voor intensief gebruik
 2. Geïntegreerd gereedschapsbakje
 1. Door de robuuste bouw zijn deze trappen vaak wat zwaarder
 1. Bekijk alle klustrappen